Banner
Instagram
-15%
Икономика на туризма - unipress.bg
15.00 лв. 12.75 лв.
Учебникът разглежда основни въпроси, свързани с икономиката на туризма, и отразява виждането на авторите за същността на тази учебна и научна дисциплина. Всяка тема е ясно структурирана, което улесняв..
-50%
Княжество Лихтенщайн: история, култура, идентичност - unipress.bg
Тази книга е опит за широкообхватно обзорно представяне на Лихтенщайн, в което да се очертаят значими обществени и културни тенденции. Тя има информативен характер и целта ѝ е да създаде първоначална,..
-15%
Пирин по била и върхове. Пътеводител - unipress.bg
Богато илюстрован туристически пътеводител за високия Пирин, продукт на неотслабващият им интерес към най-красивата и привлекателна българска планина. Има за цел да допълни и обогати туристическата ин..
-15%
Пирин. Илюстрована енциклопедия: Туристически маршрути - unipress.bg
Това е книга-пътеводител, каквато Пирин - най-красивата и интересна българска планина, несъмнено заслужава, и която многобройните приятели и почитатели на планината очакват от години. В това ни убежда..
-15%
Финанси на туристическото предприятие: анализ и управление - unipress.bg
В условията на динамичните икономически ситуации анализът и управлението на финансовите средства са от съществено значение за адекватното поведение на туристическото предприятие в пазарните условия. В..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)