Banner
Instagram
Атентатът срещу папата - unipress.bg
Историята за атентата срещу папа Йоан Павел II, за Али Агджа и „българската следа“ така, както не е разказвана досега. История, достойна за истински юридически трилър.Разказвачът е Джуз..
-50%
101 теми за Китай, видени от моя прозорец - unipress.bg
Книгата представлява своеобразен пътепис, конструиран в 101 различни теми от живота на съвременен Китай...
-50%
Ghena - unipress.bg
20.00 лв. 10.00 лв.
"Nella storia mondiale dell`arte il nome di Ghena Dimitrova puo essere posto solo accanto ai nomi di Maria Callas e Renata Tebaldi" New York Times Magazine "La voce di Ghena Dimitrova e eccezionalment..
Аз съм грешка. Текстове за театър - unipress.bg
Белгийският артист Ян Фабър (р. 1958, Антверпен) е един от най-иновативните артисти от своето поколение, творец с ярка и безпогрешно разпознаваема индивидуалност.Като визуален артист и режисьор промен..
-20%
Антарктически дневници - unipress.bg
Читателят получава книга, която произтича сякаш от вечните ледове на Антарктида. Защото дневникът на Христо Пимпирев е ледена глътка истина за един континент и един човек, с всичките болки, съмнения, ..
-50%
Белег - unipress.bg
12.00 лв. 6.00 лв.
Винаги съм писал разкази - вече три десетилетия. Учех се да пиша все по-кратко за все повече неща. Но всеки разказ беше сам за себе си. Не се оглеждаше за компания. Това е първата моя книга с раз..
-20%
Битката: красота и печал - unipress.bg
Според много експерти  Първата световна война е най-всеобхватното историческо събитие, връхлетяло нашия континент след падането на Римската империя. И макар да слага своя печат върху целия ХХ в..
-50%
В търсене на Бог - unipress.bg
14.00 лв. 7.00 лв.
Човекът е единственото същество, което живее не само с природно даденото. Той си създава Отвъдно – други светове, далечини, въображаеми конструкции. Отвъд са мъртвите, отвъд са демоните и боговете. Бо..
-20%
Всичко искам аз да зная - unipress.bg
Детски стихотворения за любознателни деца, които искат да научат много за света...
Възкресение. Македония 1941 - unipress.bg
"За Македония са писани много книги, някои от които са издания на Македонския научен институт. В последно време излязоха и книгите на Ст. Чилингиров, Добри Немиров, Андрея Тошев и Георги Константинов...
Възкресение. Македония 1941 - твърда корица - unipress.bg
"За Македония са писани много книги, някои от които са издания на Македонския научен институт. В последно време излязоха и книгите на Ст. Чилингиров, Добри Немиров, Андрея Тошев и Георги Константинов...
Георги Костов. Живот по ноти - unipress.bg
Тази юбилейна книга е посветена на 80-годишнината на проф. Георги Костов.Надарен със силен, борбен дух и талант, белязали дългия му житейски път. Осем десетилетия живот, респектиращ с развитието и реа..
-50%
Горе & Долу - unipress.bg
10.00 лв. 5.00 лв.
Стефан Стефанов е роден разказвач. Той пише четивно, енергично, неотстъпващо - с остър социален и политически усет за провала на нашето общество и упадъка на днешния свят. Начинът му да наблюдава и ос..
-50%
Горски скитник - unipress.bg
10.00 лв. 5.00 лв.
Романът е от най-ранния творчески период на Карл Май и за разлика от другите произведения на писателя представлява една преработка, която обаче се различава съществено от залегналия в основата й ..
-50%
Градинката. Модерато кантабиле - unipress.bg
Българските читатели познават Маргьорит Дюрас, едно от най-ярките и оригинални имена в литературата на ХХ век., от многобройните преводи на нейните произведения, направени през последните 20-30 години..
-20%
Две изречения на Исус Христос - unipress.bg
Ще говорим за двете изречения, които Исус Христос произнася на неизвестен език в мъчителни за него мигове. И щом става дума за изречения, и то на неизвестен език, а пък искаме да си ги изясним, ще се ..
-50%
Живот за оперната сцена - unipress.bg
Автобиографична книга на оперната певица Сийка Петрова, издадена по повод 100-годишнината й..
-20%
Зимата на Гюнтер - unipress.bg
15.00 лв. 12.00 лв.
Този роман разказва за пътуването на един уравновесен, но и доста студен чиновник на Световната банка, парагваец от германски произход, придружаван от съпругата му Елиза, испанистка от афроамерикански..
-20%
Избрани разкази - unipress.bg
15.00 лв. 12.00 лв.
Въодушевителното виждане на живота и вярата в добрите сили на човека и на света е характеристика, която все повече ще прави българския разказ световно достояние.Йордан Вълчев..
-50%
Исе моногатари. Любовни етюди (избрано) - unipress.bg
Това е първият в България сборник с подбрани преводи на Исе моногатари - едно от най-емблематичните произведения в японската литература. Тази прозо-поетична повест е посветена на най-универсалното чов..
Showing 1 to 20 of 52 (3 Pages)