Banner
Instagram
-20%
Актуални акценти в съвременната цялостна подготовка на футболния съдия. Модел за физическа подготовка на футболните съдии - unipress.bg
Книгата е ценно помагало и методическо ръководство за всеки съдия, методист, делегат и съдийски наблюдател, работещ и развиващ се в системата на българския футбол. Нейната аудитория може да бъде в шир..
-20%
Баскетболни състезания - организационни насоки и съдийство - unipress.bg
Учебното ръководство е съставено в две части. Първите четири глави имат за цел да съдействат за по-добро усвояване на учебния материал и формиране на практически умения на студентите, изучаващи з..
-20%
Жив е българският Бог! - unipress.bg
Жив е българският Бог! - History and Archaeology..
-50%
История на спорта джудо в България - unipress.bg
Константин Бекяров и Анжелина Янева са авторите на книга, която проследява в детайли историята на спорта джудо в България. Книгата има висока информационна стойност относно създаването на пъвите ..
Мой любимый жанр - unipress.bg
Книга содержит не только избранные задачи Вадима Константиновича Винокурова – известного российского шахматного композитора и организатора, но и другие интересные материалы: тематическую часть, фотогр..
-20%
Оценяване на техническите умения по баскетбол - unipress.bg
Книгата представлява монографичен труд, разработен в две части – теоретична и изследователска. Монографията е резултат от многогодишните професионални интереси и богат  педагогически опит на авто..
-20%
Плуване - учебник за студенти от висшите училища с неспортна насоченост - unipress.bg
Съдържанието в книгата е адресирано към всички любители на здравословния начин на живот и най-вече към учещите и работещите в областта на физическа активност и особено към онези, които имат специ­ален..
-20%
С червената фланелка - unipress.bg
Нaй-голямa cлaвa и извecтноcт Кирил Paкaров поcтигa cъc cвоятa игрa в ЦДНА и нaционaлния отбор. Cъc cвоятa виртуознa игрa и нeнaдминaтия cи бомбeн удaр, той ce прeвърнa в живa лeгeндa. Дeceтки игрaчи,..
Съвременни тенденции на физическото възпитание и спорта - unipress.bg
Традиционната единадесета научна конференция „Съвременни тенденции на физическото възпитание и спорта“ се провежда с финансовата подкрепа на СУ „Св. Климент Охридски”. Независимо от факта, че Софийски..
-50%
Тенденции и насоки за усъвършенстване и развитие на футболното съдийство - unipress.bg
Футболното съдийство е област, придобила стратегическо значение в политиката на ФИФА, УЕФА и всички национални футболни федерации, техни членки.Монографията има за цел да въведе читателите в света на ..
-20%
Университетски баскетбол - unipress.bg
..
Фитнес обучение на студенти от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ - unipress.bg
В настоящото издание е представен съвременен модел на обучение по фитнес в часовете по физическо възпитание и спорт в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, който дава възможност да се подобри ..
-50%
Японски бойни изкуства. Кратка енциклопедия - unipress.bg
Настоящото издание е плод на дългогодишния опит на доц. д-р Анжелина Янева-Прокопова в областта на теорията и методиката на източните бойни изкуства. "Японски бойни изкуства. Кратка енциклопедия" пред..
Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)