Banner
Instagram
-15%
Absolut Semiotics In An Absolut World - unipress.bg
22.00 лв. 18.70 лв.
ТРЕТО ИЗДАНИЕКнигата е за всички, които си изкарват хляба с комуникации - рекламисти, пиари, маркетолози, бренд мениджъри, журналисти, икономисти, филолози, социолози, психолози, художници, политолози..
-15%
Communication Management: Theory and Practice in the 21st Century - unipress.bg
The current volume “Communication Management: Theory and Practice in the 21st Century” consists of the articles presented at the international scientific conference of the same name, which was held in..
-15%
Viva Vox - unipress.bg
15.00 лв. 12.75 лв.
Юбилеен сборник в чест на проф. Веселин ДимитровВеселин Димитров започва да сътрудничи на Българското национално радио (тогава с името Радио София) през 1958 г., още като студент. През 60-те години е ..
-15%
Авторски свидетелства. Субективен документализъм в българската фотография 1970-1991 г. - unipress.bg
В социалистическа България „авторско свидетелство“ е документ, който се издава от Патентното ведомство и удостоверява лични права върху изобретение. Тази книга изследва „авторските свидетелства“ във ф..
-15%
Ани Гергова - Живот с книжовни пристрастия - unipress.bg
Сборник в чест на проф. дфн Ани Гергова, включващ текстове, свързани с историята на книгата, библиотекознанието, четенето и новите технологии...
-15%
Бежанските движения към България в периода 2011–2015 г. - unipress.bg
В монографията са разгледани комуникационните ситуации, в които попадат принудителните миграционни движения на бежанците, превърнали се във фокус на общоевропейската политика от последните няколко год..
-50%
Без недомлъвки - unipress.bg
8.00 лв. 4.00 лв.
Книгата включва публицистични текстове на известния журналист и университетски преподавател проф. д-р Филип Панайотов, писани в периода 1970–2011 г.Те отразяват динамиката на историческото време и нос..
-50%
Бизнес среда на книгата - unipress.bg
Сборник с доклади от научния семинар по книгоиздаване, проведен на 23 ноември 2004 г. във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски" Съставители: Ал..
-50%
Българската журналистика - 160 години: Минало - настояще- перспективи - unipress.bg
Настоящият сборник включва представените научни доклади и съобщения от конференцията "160 години българска журналистика - минало, настояще, перспективи", която се проведе на 29 и 30 октомври 2004 г. в..
Българската книга по света - unipress.bg
Тази книга е дело на студентите от II курс, специалност „Книгоиздаване“, във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Тя е резултат от занятията ..
-15%
Българската телевизия 1959-1990. Христоматия по история на телевизията в България - unipress.bg
Първата по рода си христоматия, свързана с изследване на телевизионната история у нас. В сборника се представят малко познати или непознати документи за създаването, утвърждаването и развитието н..
-50%
Войната на идеите - unipress.bg
15.00 лв. 7.50 лв.
Чавдар Христов е доктор по социология и доцент по журналистика в катедрата на ЮНЕСКО ”Комуникация и връзки с обществеността” във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ”Св.Кл.Охриски”. Пр..
-50%
Връзки с обществеността на културни институции - unipress.bg
Книгата представлява изследване върху комуникационните аспекти на културните институции каквото се прави за първи път в България. Създадена е за читатели с изявени интереси в областта на културата и п..
-15%
Герои и красавици в рекламата - unipress.bg
„Герои и красавици в рекламата“ е за рекламисти, пиари, филолози, социолози, психолози, художници, маркетолози, бренд мениджъри, политолози, учители, журналисти, фотографи, дизайнери и студентите от т..
-50%
Глобализираният абсурд - unipress.bg
Тази книга бе предизвикана от 11 септември 2001 г., своеобразното начало на XXI век. Тя се опитва да разкаже за всичко, което се случи в международната политика веднага след 11 септември в продължение..
Графитите в София / Graffiti in Sofia - unipress.bg
В настоящото изследване са представени и анализирани различни гледни точки, които разкриват перспективи за развитие на графити изразяването не само в София, но и в България. Авторските статии, освен н..
-50%
Диалогови модели. Между събития и медийни образи - unipress.bg
В книгата се търсят отговори на въпросите как се разговаря в радиото за различен тип събития и как се създават медийни послания чрез употребата на диалогови модели...
-15%
Дизайн на книгата. Комуникативни и композиционни парадигми на традиционните и модерните типографски стилове - unipress.bg
Изданието е посветено на дизайна на книгата, на елементите, пространствата и принципите на композицията на най-старата медия. Акцентът е върху типографията, видяна през комплексния анализ на микро- и ..
-10%
Ерата на вечерното токшоу. Продуциране на вечерно токшоу за онлайн платформи - unipress.bg
Д-р Мая Василева е възпитаник на Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2016 г. е преподавател в Катедра „Комуникация и аудиовизуална продукц..
Showing 1 to 20 of 67 (4 Pages)