Автор: ИА Блиц
Автор: Библиотека в. "Доктор"
ISBN: 978-619-7375-14-5
Страници: 64
Година: 2017
Наличност: Да
Тегло: 0.2 кг.
Размери(ДxВ):14.0x21.0 см.
Корица: мека

3.99 лв.

Количество

Диетата не е спасение - променете храненето си. Метаболитният синдром - причини и лечение. Какъв спорт да избера, за да отслабна трайно? С правилно дишане лесно се свалят килограми.
В книгата "Здрави и слаби" от поредицата "Библиотека вестник "Доктор" сме се постарали да съберем полезни, доказани в практиката и достъпни съвети за справяне с наднорменото тегло. В морето от информация, книги, проучвания и изследвания на тема отслабване всеки, който ги следи, в даден момент се чувства объркан кое е истина и си задава въпроса "как да се храня всъщност"? Едни препоръчват да се спрат въглехидратите.
Други специалисти да се изключат мазнините, трети наблягат изцяло на растителна храна... Затова още в увода на тази книга правим следните няколко уговорки: не агитираме, че при него ще има "чудодеен" ефект. Също така напомняме, че, за да сте здрави и слаби, каквото е нашето послание към вас, е нужно да промените начина си на живот, свързан с храненето, както и с редовното движение и спортуване - всеки според възможностите си.