Banner
Instagram
Жив е българският Бог! - unipress.bg
Жив е българският Бог! - История и археология..
История на спорта джудо в България - unipress.bg
Константин Бекяров и Анжелина Янева са авторите на книга, която проследява в детайли историята на спорта джудо в България. Книгата има висока информационна стойност относно създаването на пъвите ..
Мой любимый жанр - unipress.bg
Книга содержит не только избранные задачи Вадима Константиновича Винокурова – известного российского шахматного композитора и организатора, но и другие интересные материалы: тематическую часть, фотогр..
Съвременни тенденции на физическото възпитание и спорта - unipress.bg
Традиционната единадесета научна конференция „Съвременни тенденции на физическото възпитание и спорта“ се провежда с финансовата подкрепа на СУ „Св. Климент Охридски”. Независимо от факта, че Софийски..
Тенденции и насоки за усъвършенстване и развитие на футболното съдийство - unipress.bg
Футболното съдийство е област, придобила стратегическо значение в политиката на ФИФА, УЕФА и всички национални футболни федерации, техни членки.Монографията има за цел да въведе читателите в света на ..
Фитнес обучение на студенти от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ - unipress.bg
В настоящото издание е представен съвременен модел на обучение по фитнес в часовете по физическо възпитание и спорт в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, който дава възможност да се подобри ..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)