МЕНЮ
КОШНИЦА

Доставка


1. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ доставя своята издателска продукция на територията на България и чужбина.

2. Доставката на територията на страната се извършва с куриерска фирма "Еконт" и се реализира в рамките на установените срокове.

3. Доставките в чужбина се извършват от „Български пощи“ ЕАД и се реализират в приблизителни срокове от 10 до 40 работни дни в зависимост от конкретната дестинация.

4. Цените на доставките за територията на Република България и за чужбина се изчислява автоматично спрямо общия грамаж на поръчката и съгласно установените цени на изброените куриери и са достъпни на техните електронни адреси. Tранспортните разходи са за сметка на потребителите.

5. Доставката на поръчана издателска продукция се извършва съобразно избран от потребителя начин и съобразно посочените в т. 2 и т. 3 на настоящия раздел срокове.

6. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни, без да информира предварително потребителя и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя.

7. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ си запазва правото да променя лицето, извършващо доставката, без да предупреждава предварително потребителя, без с това да променя цената, срока, както и начина на доставка.

8. В случай че потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване издателска продукция. В този случай потребителят има право да потвърди направената заявка, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.