Автор: Галина Железова, Любомира Йочева, Лилия Церовска
ISBN: 978-954-07-4075-1
Страници: 256
Година: 2014
Наличност: Да
Тегло: 0.6 кг.
Размери(ДxВ):21.0x30.0 см.
Корица: мека

12.00 лв. 15.00 лв.

Количество

Учебното помагало „Практически упражнения по микробиология“ е предназначено за студенти по медицина. Написано е в съответствие с утвърдената магистърска програма за обучение по микробиология на студентите по медицина в Медицинския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. За всяко практическо упражнение са представени план за предварителна подготовка, протокол с основни теми за дискусия, практически задачи и демонстрации с възможност за нагледно отразяване на получените резултати и контролни въпроси с техните отговори.

Доц. д-р Галина Железова е доктор по медицина и преподавател по микробиология в катедра „Биология, медицинска генетика и микробиология“ на Медицинския факултет, СУ „Св. Климент Охридски“. Има професионални специалности Микробиология и Имунология.

Гл. ас. Любомира Йочева е доктор по биология и преподавател по микробиология в катедра „Биология, медицинска генетика и микробиология“ на Медицинския факултет, СУ „Св. Климент Охридски“.

Гл. ас. Лилия Церовска е доктор по биология и преподавател по микробиология в катедра „Биология, медицинска генетика и микробиология“ на Медицинския факултет, СУ „Св. Климент Охридски“.

Подобни продукти