Автор: ИА Блиц
Автор: Библиотека в. "Доктор"
ISBN: 978-619-7375-15-2
Страници: 64
Година: 2017
Наличност: Да
Тегло: 0.2 кг.

Корица: мека

3.99 лв.

Количество

В книгата:

·         ентеровирусите са опасни и силно заразни;

·         салмонелозата - как да се предпазим;

·         хепатит А - болестта на мръсните ръце;

·         хранителни натравяния и първа помощ при ухапвания от насекоми.

Първата глава е за ентеровирусите. Поместено е интервю с акад. д-р Ангел Гълъбов, който е един от най- известните вирусолози у нас и казва, че летните стомашни вируси могат да докарат и диабет. В тази глава, посветена на най-масовите летни инфекции, причинени от ентеровирусите, ще намерите и полезна информация как да сведете до минимум риска да се заразите, а в случай, че вече сте се сдобили с тази лятна напаст, са предложени и мерки за преодоляване на проблема. Разбира се, включени са и ефективните, изпитани във времето, рецепти на Петър Дънов и лечителя Петър Димков.


Втората глава е за хранителните натравяния и оказване на първа помощ при ужилвания от оси и пчели, както и ухапвания от комари и кърлежи.
Третата глава е отделена на друго сериозно, доста мъчително и масово заболяване, характерно за лятото - салмонелозата. А последната - четвърта глава от книгата е посветена на хепатит А - болестта на мръсните ръце. В нея ще намерите съвети за избягване на заболяването на черния дроб, както и рецепти на Петър Дънов и лечителя Петър Димков, подобряващи грижата за важния орган.