МЕНЮ
КОШНИЦА

Учебна литература - unipress.bg

Книгата представя особеностите на анонимните произведения от фолклора за деца. Специално внимание се обръща на проблемите, свързани с формирането на читателска култура.Настоящият труд е предназначен както за студентите от хуманитарните специалности, така и за учители, експерти в областта на образова..
15.00 лв.
В учебника се разглежда граматиката на съвременния книжовен казахски език, който е от тюркското езиково семейство и е държавният език на Република Казахстан. Граматическият и лексикалният материал обхващат основните въпроси на фонетиката, морфологията и синтаксиса с оглед на практическото изучаване ..
15.00 лв.
Analysing English Grammar
-50 %
Комплект с тетрадка Answer Key, 138 стр.Exclusively designed for Bulgarian university students, teachers of English and young scholars, Analysing English Grammar reveals how the grammar of English works in an engaging and stimulating way. Guiding readers from active observation to independent a..
25.00 лв. 12.50 лв.
Учебен курс по финансово право
-50 %
Учебен курс по финансово право - Право..
15.00 лв. 7.50 лв.
Historia de la literatura espаnola. Siglos de oro: Barroco
-50 %
Книгата представя испанската литература през периода на барока. Представени са особеностите на жанровото ѝ развитие, нейния културно-исторически контекст, водещите литературни фигури и текстове...
10.00 лв. 5.00 лв.
Структурна и функционална зоология на безгръбначните животни - Биология..
25.00 лв.
Учебникът no синтаксис има за цел да опише, анализира и класифицира езиковите явления на синтактично ниво. Той е разделен на две части - синтаксис на простото изречение и синтаксис на сложното изречение. Използван е богат илюстративен материал от класическата латинска проза и поезия, като наред с то..
14.00 лв.
Помагалото е предназначено за студентите от I и II курс на специалността Испанска филология и е съобразено с учебната програма, която предвижда обучението по превод от български на испански език в тези курсове да е свързано с материала, изучаван в часовете по практическа граматика. Може да бъде изпо..
10.00 лв.
Сборник задачи по електричество и магнетизъм
-50 %
Настоящият сборник дава възможност за допълнителна подготовка към семинарните упражнения, както и за самостоятелна работа на студентите по решаване на задачи към курса „Електричество и магнетизъм“. Сборникът съдържа задачи от три раздела по електричество и магнетизъм: електростатика, стационарно еле..
12.00 лв. 6.00 лв.
Показва 169 до 179 от 179 (7 страници)