Автор: Радослава Христова, Димитър Димитров
ISBN: 978-954-07-3884-0
Страници: 216
Година: 2015
Наличност: Да
Тегло: 0.5 кг.
Размери(ДxВ):16.0x23.0 см.
Корица: мека

12.00 лв.

Количество

Гл. ас. д-р Радослава Христова е преподавател в катедра „Компютърна информатика“ на Факултета по математика и информатика към Софийския университет „Св. Климент Охрид ски“ от 2008 г. Тя води упражненията към курсовете по бази от данни за специалностите Информатика и Информационни системи. Научните ѝ интереси са в областта на грид технологиите, ориентираните към услуги архитек тури и базите от данни.

Гл. ас. д-р Димитър Димитров е преподавател в катедра „Компютърна информатика“ на Факултета по математика и информатика към Софийския университет „Св. Климент Охридски“ от 2009 г. Той води упражненията към курсовете по бази от данни за специалностите Компютърни науки, Информатика и Софтуерно инженерство. Научните му интереси са в областта на базите от данни, обобщените мрежи, размитите множества и компютърната графика.

„Ръководство по бази от данни“ е предназначено за упражненията по дисциплината „Бази от данни“ към специалностите Компютърни науки, Информатика, Информационни системи и Софтуерно инженерство в Софийския университет. Книгата обобщава опита на авторите от тези упражнения.

Подобни продукти