МЕНЮ
КОШНИЦА

Приложение на съвременни образователни технологии в професионалната подготовка на учители по биология

Приложение на съвременни образователни технологии в професионалната подготовка на учители по биология - unipress.bg
Приложение на съвременни образователни технологии в професионалната подготовка на учители по биология
АвторАся Асенова
  • Наличност: ДА
  • Корица: мека
  • Тегло: 0.40кг
  • Размери: 16.00см x 23.00см
  • Страници: 206
  • Година: 2020
  • ISBN: 978-954-07-4948-8
25.00 лв.
Купи

Доц. д-р Ася Асенова е преподавател в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, катедра „Методика на обучението по биология“. Проучванията й са съсредоточени в областите: електронно и мобилно обучение, 3D виртуална реалност, технологии, подпомагащи обучението по биология, мениджмънт на биологичното образование и образование за околната среда и за устойчиво развитие.

Авторката съумява да използва темата за приложение на съвременните технологии, за да представи техния педагогически потенциал за формирането на компетентности в бъдещите професионалисти, като се позовава на личния си опит. В настоящото издание тя споделя своя теоретичен и практически опит в изследваната област, подкрепен със съответни добри практики и насоки за реализиране на иновативните технологии в сферата на биологичното образование. Монографията е логично продължение на досегашната професионална и научноизследователска дейност на авторката в областта на е-обучение и интегрирането на технологии в процеса на обучение по биология.

Книгата може да бъде препоръчана на широк кръг читатели, включително и от други области на образованието, както и да се използва като позитивен модел за развитие и адаптиране на дигиталните технологии в съвременното образование.