Banner
Instagram
-30%
сп. Богословска мисъл 1/2015 - unipress.bg
Настоящият брой на списанието изпълнява своя ангажимент към докторантите на Богословския факултет, като съдържа преди всичко текстове, писани и четени от тях по повод Св. Климентовите докторантски чет..
-30%
сп. Богословска мисъл 1/2016 - unipress.bg
В настоящия брой на списанието са представени няколо автора от три балкански страни − България, Гърция и Румъния. Разнородните теми все пак са обединени от четири тематични кръга. Единият е посветен н..
-30%
сп. Богословска мисъл 2/2015 - unipress.bg
С настоящия брой списание Forum Theologicum Sardicense (с предишно заглавие „Богословска мисъл“) изпълва своята двадесета година като официално периодично издание на Богословския факултет при Софийски..
Три евхаристийни формуляра - unipress.bg
Книгата включва детайлен анализ и критично издание на текста на три божествени литургии: на св. Йоан Златоуст, на св. Василий Велики и на Преждеосвещените дарове според византийския ръкопис D. Gr. 143..
Източните бойни изкуства в светлината на православната вяра - unipress.bg
Авторът проследява детайлно системата на обучение по бойни изкуства и убедително посочва характера на съществуващите връзки между физическата и психологическата подготовка на тялото и ума и показва фо..
Показва 21 до 25 от 25 (2 страници)