Banner
Instagram
-15%
Урок по документалистика и морал (Из архивите на автора) - unipress.bg
Оставеният след смъртта на писателя архив продължава да съдържа непубликувани ръкописи, внушителен корпус от кореспонденция, планове за книги, пътеписи, чернови варианти на статии и творчески замисли...
-50%
Хей, Крали Марко - unipress.bg
15.00 лв. 7.50 лв.
Чрез тази книга известният писател и учен Кирил Топалов публикува открития от него таен запис на опита на един Професор, един Фейсбук и две тийнейджърки да върнат един национален мит от пътя към забра..
Чий шпионин е княз Никита Лобанов-Ростовски? - unipress.bg
Книгата е интересна със своя главен герой – княз Никита Лобанов-Ростовски, наследник на стара руска княжеска фамилия – династията Рюриковичи.Биографията на княз Лобанов-Ростовски илюстрира съдбат..
-15%
Шипката - unipress.bg
10.00 лв. 8.50 лв.
"В Долина растяха гъсти шипкови храсти. Те разпъпваха с нежни полупрозрачни розови цветчета, а после в сърцевината на цветчето твърдееше червен плод, който можеше да се превърти в устата с език. Храст..
-15%
Японски вълшебни приказки - unipress.bg
Приказките в настоящето издание са разказани, не преведени, като са представени в литературните версии, които ще бъдатг полезни на изследователите по фолклор, но и интересни за всеки един читател.Сбор..
Показва 61 до 65 от 65 (4 страници)