МЕНЮ
КОШНИЦА

Детска литература - unipress.bg

Стихове за деца Зайко и Орел Над поля орел се вие, Зайко бяга да се скрие. Но черна сянка го следи и би донесла му беди. Бързо тича към реката, а треперят му краката. И надхитри преследвача, ловко долу в нея скача. С успех съдбата го дари, под мокър дънер там се скри. Зайко Байко е герой и днес спас..
3.50 лв.
Детски стихотворения за любознателни деца, които искат да научат много за света...
9.50 лв.
Стихове за деца..
3.50 лв.
Горски скитник
-50 %
Романът е от най-ранния творчески период на Карл Май и за разлика от другите произведения на писателя представлява преработка, която се различава съществено от залегналия в основата й класически индиански роман от Габриел Фери. Обстоятелството, че при романа на Карл Май "Горски скитник" става в..
10.00 лв. 5.00 лв.
Ние заедно
-50 %
"Ние заедно" е дебютната детска книжка на Божена Серафимова. Книгата е изградена под формата на пчелна пита. Конструкцията на книжното тяло се състои от шест килийки, които заграждат седмата и затварят пълен кръг. Текстът се намира от обратната страна на илюстрациите, като отново е разположен в кръг..
10.00 лв. 5.00 лв.
Приказките в книгата са разказани, не преведени, като са представени в литературните версии, които ще бъдатг полезни на изследователите по фолклор, но и интересни за всеки един читател. Сборникът включва 41 приказки, повечето от които се появяват за първи път на български език...
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)