МЕНЮ
КОШНИЦА

Книга - Информация - Общество - unipress.bg

Животът среща всекиго от нас с различни хора. Сред тях има такива, които ти е все едно дали си познавал, или не, някак преминават през живота ти без особени спомени – добри или лоши. Но проф. Панчева е личност, която оставя у хората дълбоки следи и благодарност, изречена или пропусната, че е пресякл..
35.00 лв.
Сборник в чест на доц. д-р Анета Дончева65-годишната възраст обикновено свързваме с разцвет в личностното развитие и повод за професионална и творческа равносметка. На този жизнен етап най-ярко се проявяват количествените и качествените натрупвания на всяка личност.Безспорно е мястото на Анета Донче..
26.00 лв.
Темата за отворено образование като набор от практики, които заедно могат да направят образованието по-приобщаващо, в съответствие с промените в обществото, а също и да бъде по-иновативно по отношение на максимално ефективно използване на учебните и образователните ресурси в институциите на паметта ..
20.00 лв.
В сборника са публикувани докладите от кръгла маса на тема „Регионални културни политики за опазване на книжовно- документалното наследство в институциите на паметта – библиотеки, архиви, музеи“, проведена на 21–22 октомври 2019 г. в гр. Кюстендил. Тя бе акцент в честванията на 60-годишния юбилей на..
16.00 лв.
Сборник с доклади от научната конференция „Ловеч в българското културно пространство“, посветена на Ловеч и Ловчанско и проведена в Ловеч на 25–28 септември 2018 г.СЪДЪРЖАНИЕКАПКА КУЗМАНОВА - Встъпителни думи / 7СИМЕОН НЕДКОВ/ ПЕТЪР МИЛАДИНОВ - Музейни традиции и приемственост в Ловеч / 14ИВА СТОЯНО..
12.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)