МЕНЮ
КОШНИЦА

Ex Constitutione - unipress.bg

Поредицата «EX CONSTITUTIONE» се издава под общата редакция на проф. д.н. Георги Близнашки..
10.00 лв.
Конституцията на България е приета на 12 юли 1991 година.Тя е основният закон на свободна и демократична България. Нейното създаване става възможно благодарение на фундаменталната промяна от 10 ноември 1989 г., сложила край на тоталитарния режим в страната, продължил близо половин век...
8.00 лв.
Конституция на Италия
Изчерпан
Изданието е част от поредицата “Ex Costitutione” под общата редакция на проф. Георги Близнашки, специалст по конституционно право и автор на интересната уводна студия. В нея авторът прави преглед на историята на италианския конституционализъм, започвайки от Албертинския статут и достигайки до консти..
3.00 лв.
"Ние, народът на Съединените щати, с цел да образуваме по-съвършен Съюз, да утвърдим справедливостта, да осигурим вътрешното спокойствие, да обезпечим съвместната отбрана, да допринесем за всеобщото благоденствие и да гарантираме благата на свободата за самите нас и за нашите потомци, съставяме и пр..
3.00 лв.
Книгата съдържа Основния закон на Федерална република Германия от 23 май 1949 г.  а в приложението е представена Ваймарската конституция от  11 август 1919 г. [разпоредби, които запазват действието си съгласно чл. 140 от Основния закон].Поредицата "Еx Constitutione" се издава под общата ре..
10.00 лв.
Конституция на българското царство
Изчерпан
Конституция на българското царство - Право..
Конституция на Кралство Испания - Право..
5.00 лв.
Конституция на Република Франция - Право..
5.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)